Romtherm 2016

Romtherm 2016

romtherm

În perioada 7-10 aprilie, 2016 s-a desfăşurat la Bucureşti expoziţia Romtherm, o expoziţie internaţională pentru instalaţii, echipamente de încălzire, răcire, ventilaţie şi de condiţionare a aerului. Locaţia a fost Centrul Expoziţional Romexpo, pavilionul C2.

Participarea la târguri şi expoziţii este, în ultimii ani, instrumentul de promovare preferat de tot mai multe companii. Participarea noastră este deja un obicei deoarece rezultatele nu au întârziat să apară, încă de la prima participare. Punctele forte ale acestor târguri sunt: inovaţia, inspiraţia şi curiozitatea, atribute ce coincid cu principalele direcţii de concept ale firmei ce o reprezentăm.

Participarea Solarfocus România la astfel de târguri există şi pentru a oferi într-o altă manieră soluţii complete de servicii care garantează succesul planurilor şi propunerilor dumneavoatră. La o astfel de expoziţie viitorul beneficiar observă, pune întrebări, cere soluţii şi oferte de la persoane abilitate să dea astfel de informaţii.

Astfel, potenţialul beneficiar are ocazia să încheie contracte, să semneze parteneriate, să achiziţioneze aproape direct produsele expuse şi să participe la conferinţe informative, demonstraţii şi alte evenimente organizate.

În ofertele companiilor expozante s-au putut regăsi: instalaţii de alimentare cu apă, sanitare şi canalizare, instalaţii de alimentare cu gaze, instalaţii tehnologice, termice, de încălzire, de ventilare, climatizare şi frigorifice, dar şi produse şi instalaţii cu rol în securitatea la incendiu. Deasemenea, expoziţia a prezentat cele mai noi tendinţe în domeniile susnumite.

Solarfocus România a participat la această expoziţie cu produse de nouă generaţie (centrale pe biomasă, panouri solare şi tehnică de acumulare). Dintre acestea amintim în mod deosebit centrala pe pelet PelletElegance şi panourile solare CPC. Comparativ cu anii trecuţi s-a putut observa un progres în ceea ce înseamnă interesul pentru centralele pe peleti. Prezentarea produselor Solarfocus, în detaliu, se găseşte pe site-ul nostru www.solarfocusromania.ro

Câteva dintre motivele pentru care firma noastră a participat la această expoziţie au fost:

–    pentru a fi la curent cu investiţiile din domeniu atât din România, cât şi la nivel european;

–   beneficiem de oportunitatea de a pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele pe care compania noastră le dezvoltă în domeniu;

–    am întâlnit potenţiali clienţi şi parteneri din industrie;

–  pe durata celor patru zile ale expozitiei au fost organizate conferinţe şi seminarii, concursuri şi workshop-uri dedicate în special vizitatorilor specialişti;

–   evenimentul a fost promovat prin spoturi TV şi radio derulate în mass-media centrală şi de specialitate, prin articole în presa scrisă generalistă şi de specialitate, prin campanii online, outdoor şi indoor, prin website-ul propriu şi pe reţele de specialitate.

Pe viitor – dacă nu aţi făcut-o până acum – vă invităm să luaţi parte la astfel de expoziţii, în mod special pentru a alege bine în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa dumneavoastră şi a celor dragi.

Ing. Elian Trandafir