Centrale termince pellet

 • Centrala pellet Maximus 150-300 KW

 • Pelletelegance

  Ecotop este o centrală pe pellet compactă, complet echipată, cu funcţionare automată. Este coa mai compacta centrala existenta pe piata, avand o amprenta la sol de doar 0,6/0,6 m si putand fi montata lipit de perete in partea din spate si stanga.  Este dotată cu un panou de comandă cu touchscreen de 7”. Are un randament ridicat în mod constant datorită arderii controlate de sonda Lambda. Încărcarea se poate realiza manual sau automat.

 • Pellettop

  Centralele Pellet Top sunt centrale cu funcţionare pe pellet, cu ardere prin gazeificare. Au eficienţă foarte ridicată de până la 96,8% datorită funcţionării controlată de sonda lambda. Funcţionarea lor este complet automatizată şi au gamă largă de puteri (15, 25, 35, 45, 49, 70 kW). Pentru construcţii mai mari sau spaţii industriale centralele pot fi conectate în cascadă pentru puteri de până la 420 kW.

 • Octoplus

  Octoplus este o centrală pe pellet complet automatizată care combină într-un singur produs o centrală pe pellet şi un acumulator de căldură. Are o eficienţă ridicată (96,5%) datorată arderii inverse pe principiul gazeificarii şi al controlului arderii supravegheate de sonda lambda. Acest model este câştigator al premiului Best Technic Awords.

 • PK

  Centrala PK este o centrală pe pellet automatizată complet, echipată cu pompă de recirculare, supapă de siguranţă şi vas de expansiune. Funcţionează optim chiar şi cu pellet de o calitate inferioară datorită sistemului automat de curăţare a arzătorului. Gama de puteri este de 15, 22 şi 34 kw. Curăţarea schimbătorului de căldură se efectuează semiautomat la centralele de 15 şi 22 kW şi automat la centrala de 34 kW.