Controlere programabile universale

 • CAN-I/O45 – Modul expansiune CAN

  Modulul CAN-I/O face posibila adaugarea de intrari si iesiri automatelor programabile UVR16x2 si RSM610. Gama optiunilor de programare, a functiilor si a iesirilor este similara cu cea a modulului de control RSM610, doar ca acest dispozitiv nu are functie de ceas, nu are alimentare electrica proprie si are mai putine intrari si iesiri.

  4 intrari

  3 iesiri cu releu

  2 iesiri multifunctionale

  Conexiune CAN bus

  Conexiune DL bus pentru un senzor extern

 • CAN-MTx2 monitor

  CAN-MTx2 cu ecran Touchscreen de 4,3″ este o unitate de control si afisaj pentru automatele programabile UVR16x2, RSM610 si toate dispozitivele compatibile cu tehnologia x2. Poate fi utilizat si ca senzor de temperatura si umiditate camera.

  Conectat intr-o retea CAN , poate fi utilizat pentru controlul mai multor dispozitive. Echipat cu card SD pentru transferul usor de date.

 • HIREL16x2 – Modul conversie iesiri

  Acest modul ofera posibilitatea convertiri a doua dintre cele 5 iesiri multifunctionale in iesiri cu releu  cu deschidere si inchidere securizata , pentru automatele programabile UVR16x2 si RSM610.

 • Modul Controler universal RSM610

  Modulul de control liber programabil RSM610 utilizeaza aceeazi tehnologie cu UVR16x2. Poate functiona independent sau ca si o extensie la UVR16x2. Poate fi configurat in maxim 44 functii.

  Poate fi controlat prin intermediul controlerului UVR16x2, a displayului CAN-MTx2 sau a senzorului de camera RAS-PLus

  6 intrari

  10 iesiri

  Conexiune CAN bus si DL bus.

 • Controlere universale liber programabile UVR 16×2

  Controlerul universal liber programabil este un dispozitiv ce oferă numeroase opțiuni de control pentru încălzire și de gestionare a instalației, prin cele 40 de module diferite de funcționale, care pot fi combinate în mod aleatoriu, legând până la 128 de funcții lasă programatorul practic fără limite.

  16 iesiri si 16 intrari