Centrale termice

 • Centrala pellet Maximus 150-300 KW

 • Pelletelegance

  Ecotop este o centrală pe pellet compactă, complet echipată, cu funcţionare automată. Este coa mai compacta centrala existenta pe piata, avand o amprenta la sol de doar 0,6/0,6 m si putand fi montata lipit de perete in partea din spate si stanga.  Este dotată cu un panou de comandă cu touchscreen de 7”. Are un randament ridicat în mod constant datorită arderii controlate de sonda Lambda. Încărcarea se poate realiza manual sau automat.

 • Pellettop

  Centralele Pellet Top sunt centrale cu funcţionare pe pellet, cu ardere prin gazeificare. Au eficienţă foarte ridicată de până la 96,8% datorită funcţionării controlată de sonda lambda. Funcţionarea lor este complet automatizată şi au gamă largă de puteri (15, 25, 35, 45, 49, 70 kW). Pentru construcţii mai mari sau spaţii industriale centralele pot fi conectate în cascadă pentru puteri de până la 420 kW.

 • Octoplus

  Octoplus este o centrală pe pellet complet automatizată care combină într-un singur produs o centrală pe pellet şi un acumulator de căldură. Are o eficienţă ridicată (96,5%) datorată arderii inverse pe principiul gazeificarii şi al controlului arderii supravegheate de sonda lambda. Acest model este câştigator al premiului Best Technic Awords.

 • Therminator II touch

  Therminator II touch este o centrală pe lemn cu ardere inversă prin gazeificare cu cameră de ardere din inox refractar. Funcţionează complet automat cu sistem de curăţare automat al schimbătorului de căldură. Camera de ardere este din inox refractar cu 10 ani garanţie. Eficienţă ridicată la funcţionarea pe lemn (94,4%).

 • Therminator II mixt

  Therminator II touch este o centrală mixtă cu funcţionare pe lemn şi pellet cu ardere inversă prin gazeificare şi cu o singură cameră de ardere. Are un volum compact şi trecere automată de pe lemn pe pellet. Funcţionează complet automat cu sistem de curăţare automat a schimbatorului de căldură. Camera de ardere din inox refractar cu 10 ani garanţie. Eficienţă ridicată atât la funcţionarea pe pellet (95,4%) cât şi la funcţionarea pe lemn (94,4%).

 • PK

  Centrala PK este o centrală pe pellet automatizată complet, echipată cu pompă de recirculare, supapă de siguranţă şi vas de expansiune. Funcţionează optim chiar şi cu pellet de o calitate inferioară datorită sistemului automat de curăţare a arzătorului. Gama de puteri este de 15, 22 şi 34 kw. Curăţarea schimbătorului de căldură se efectuează semiautomat la centralele de 15 şi 22 kW şi automat la centrala de 34 kW.

 • Thermoşemineu lemn Focolare 80 Crystal Ildro DSA

  Acesta este un termoşemineu cu funcţionare pe lemn al cărui corp este construit din oţel. Partea inferioară şi grătarele şemineului sunt din fontă, iar sticla este specială, vetroceramică, rezistentă la temperatură mare.

 • Şemineu pellet Comfort Maxi

  Comfort Maxi este un şemineu din oţel cu funcţionare pe pellet, ventilaţie forţată şi sticlă  specială vetroceramică rezistentă la temperatură mare.

 • Şemineu lemn Monoblocco 800 Angolo

  Acesta este un şemineu pe colţ cu funcţionare pe lemn al cărui corp este construit din oţel. Partea inferioară şi grătarele şemineului sunt din fontă, iar sticla este specială, vetroceramică, rezistentă la temperatură mare.