Boilere/Acumulatoare de caldura

 • Acumulatoare de căldură cu stratificare şi două serpentine SPS – 2R

  Acumulatoarele de căldură cu stratificare şi doua serpentine de la Solarfocus sunt destinate acumulării de căldură pentru instalaţiile de încălzire cu aport solar. Acestea sunt construite  din oţel, sunt dotate cu lance de stratificare, disc de separare şi două serpentine având capacitatea cuprinsă între 500 şi 1500 de litri.

 • Acumulatoare de căldură cu stratificare SPS

  Acumulatoarele de căldură cu stratificare de la Solarfocus sunt destinate acumulării de căldură pentru instalaţiile de încălzire. Acestea sunt construite  din oţel, sunt dotate cu lance de stratificare şi disc de separare având capacitatea cuprinsă între 500 şi 1500 de litri.

 • Acumulator de căldură cu o serpentină pentru solar

  Acumulatoarele de căldură cu o serpentină de la Solarfocus sunt destinate acumulării de căldură pentru instalaţiile de încălzire cu aport solar, fiind ideale pentru centralele pe lemn şi pellet. Acestea sunt construite  din oţel vopsit cu o vopsea specială având capacitatea cuprinsă între 500 şi 1500 de litri.

 • Boiler bivalent plug-in

  Boilerele bivalente Plug-IN de la Solarfocus sunt boilere din oţel emailat, cu două serpentine şi cu capacitate de  300, 400 şi 500 de litri, fiind echipate cu grup de pompare şi panou de comandă pentru panourile solare.

 • Boiler bivalent Ecoline

  Boilerele bivalente Ecoline de la Solarfocus sunt boilere din oţel emailat cu două serpentine şi cu o capacitate de 200, 300, 400, 500, 750 sau 1000 de litri.

 • Boiler monovalent Ecoline

  Boilerele Ecoline de la Solarfocus sunt boilere din oţel emailat, cu o singură serpentină şi cu o capacitate de 300 sau 500 de litri.

 • Combi boilerul Hiko

  Combi boilerele Hiko de la Solarfocus sunt destinate acumulării de căldură pentru încălzire şi producerii apei calde menajere. Acestea sunt construite din oţel emailat şi inox, având două sau trei serpentine şi o capacitate de 600, 800, 1000, 1250 sau 1500 de litri.