Economisirea energiei prin controlere de ultimă generaţie

Economisirea energiei prin controlere de ultimă generaţie

Începând cu luna martie a acestui an, firma noastră este reprezentantul pentru România al firmei austriece Techniche AlternativeGmbh.

De mai bine de 25 de ani, compania Techniche Alternative Gmbh a fost activă în domeniul dezvoltării tehnologice pentru controlerele ce au ca scop economisirea energiei. Încă din 1989 firma austriacă produce, în localitatea Amaliendorf, controlere inovatoare solare şi de încălzire electronice, pentru piaţa internă dar şi internaţională.

Produsele firmei variază; de la controlere pentru un singur circuit, uşor de montat, la controlere universale, liber programabile, care pot fi utilizate ca un sistem de control central.

Utilizarea eficientă a energiei este de o importanţă maximă pentru firma austriacă, iar acest lucru se poate observa şi în propriul lor sediu. Un sistem solar termic, cu o suprafaţă de 85 mp încălzeşte un rezervor tampon de 90 mc şi oferă astfel o mare parte din necesarul de energie termică al clădirii. Deasemenea, întreaga energie electrică este furnizată de un sistem fotovoltaic de 3 kw şi de o turbină eoliană.

Noi avem încredere în puterea exemplului. De aceea vă recomandăm produsele furnizate de această firmă.

reteasenzori1term-camera

Share this post