Physico - Anticalcar antibacterian

 • Physico – Dispozitiv anticalcar si antibacterian fara intretinere

  Physico, patentat de Tecnoacque, este cel mai ecologic tratament al apei destinate consumului uman și utilizării tehnice industriale. Acțiunea sa naturală, oferind o eficacitate constantă și nealterată în timp, reduce dramatic acumularea depnerilor de calcar și acționează eficient împotriva proliferării bacteriilor.

   

  Physico este cel mai performant mod de eficientizare si redeucere a costurilor

  Eficiența energetică a unei locuințe depinde de evaluarea unei întregi serii de factori, pe baza căreia proprietatea este pusă într-o clasă energetică care poate avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra valorii proprietății în sine.

  Cu toate acestea, este foarte bine să instalați cadre de ferestre și uși cu performanțe ridicate ale izolației, dar dacă cazanul, inima unui sistem de alimentare cu energie, nu poate atinge performanțe optime deoarece este împiedicat de prezența calcarului, va exista doar o reducerea relativă a costurilor.

  Doar cu Physico, care este Certificat de performanță energetică, centrala își poate îndeplini potențialul de a economisi energie maximă.